Kim Draaijer – Tijd om mijn levensstijl radicaal om te slaan

Kim Draaijer – Ik ben Kim, 15 jaar oud. Ik zit momenteel op het Ubbo Emmius in Veendam. Ik vind het echt een eer om hier mijn verhaal te mogen schrijven!

Al van kleins af aan ben ik altijd al wat voller geweest, altijd de grootste en stevigste van de klas. Totdat ik er in het najaar van 2017 helemaal klaar mee was. Ik zat niet lekker in mijn vel, veel hoofdpijn enz. 

Tijd voor een andere levensstijl
Dus vond ik het tijd mijn levensstijl radicaal om te slaan. Ik vond mezelf eigenlijk niet meer leuk. Ik had mijn broer Xander als voorbeeld. Hij is op eigen houtje 40 kilo afgevallen, door het vele mountainbiken en gezond eten. Ik ben super trots op hem! Ik fietste al veel met hem, mijn vader en mijn buurman, maar ik wilde eigenlijk meer dan dat. Ondanks dat ik altijd heel goed door hen gemotiveerd wordt! Eerst keek ik naar een sportschool, maar voelde me niet thuis daar.

Samen Sporten
Toen, via mijn buurvrouwen, hoorde ik van I Persist. Dit sprak mij erg aan, en samen met mijn buurvrouwen Lydia en Melissa ging ik naar de eerst volgende les. Ik voelde me gelijk thuis, gezellig kletsen en toch sporten. Ik hoefde me niet ongemakkelijk of onzeker te voelen, waar ik veel angst voor had van te voren. Ik vond het zo leuk, dat ik gelijk 3x per week ben gaan sporten, en heb ik mijn angst om op de weegschaal te gaan staan overwonnen. Ingeborg gaf mij dat vertrouwen!

Zo blij
Ik schrok van het resultaat, maar ook gaf dit mij nog meer motivatie, geen koekjes, snoepjes, cola enz. meer. Erg moeilijk natuurlijk, maar bij de volgende keer wegen was er 2 kilo af! Zo blij!!!!

Mijn leven is zo anders geworden, sporten, een baantje, gezond bezig zijn en vooral bezig zijn met afvallen en natuurljk school! Op dit moment ben ik 15 kilo afgevallen, 3 kleding maten kleiner. Dat is nog eens leuk , vaak nieuwe kleren nu! 😉

Voor juli 20 kilo afvallen is mijn doel, dan ga ik namelijk naar Rome toe met school, maar daarna ga ik gewoon verder, want ik wil er graag nog meer af. Dus ik hoop op nog veel gezellige sport lessen, Samen Fitter voelt als een grote familie! 😉

Ik wil graag mijn ouders, broer, opa en oma’s , mijn buuffies en vriendinnen bedanken, voor hun goede steun en taxi ritjes. En dan natuurlijk Ingeborg, ik ben zo blij dat ik jou heb leren kennen. Je geeft mij telkens weer de motivatie! En dan ook nog een zwangerschap cursus samen met jou mogen doen, omdat ik graag verloskundige wil worden, bedankt hiervoor! Je bent een topper, echt waar!

💕

7 Comments

  1. Daniëlle Dusseljee

    Wow Kim! In 1 woord RESPECT. Respect voor je prachtige gemotiveerde verhaal. Respect voor je kracht, vechtlust en doorzettingsvermogen. Wat kan jij trots zijn op jezelf zeg. Je weet precies waar je was, bent en waar je naartoe wilt. Go for it girl!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *