Marianne Mellema – Lichamelijk beter voelen met fibromyalgie

Marianne Mellema –  Ik ben 3 jaar geleden begonnen met sporten bij I Persist.
Ik ben bij I Persist terecht gekomen door een oud-collega van mij. Mijn collega heeft fibromyalgie en toen ze hoorde dat ik dat ook heb, vertelde ze dat je kan sporten bij I Persist/Ingeborg waardoor je je lichamelijk beter gaat voelen. Ze nam me mee naar de sportlessen en het beviel mij zo goed dat ik nu nog steeds 2x in de week bij I Persist sport. I Persist is tegenwoordig ook bekend als Samen Fitter.

Pijn in spieren en gewrichten
De oefeningen zijn goed voor mijn spieren en gewrichten en ik kan zelf mijn grenzen aangeven. Als er een oefening gedaan wordt wat ik niet kan doen in verband met mijn fibromyalgie, dan geef ik dat aan. Ingeborg heeft er altijd een andere oefening voor!
Het sporten helpt om de pijn in mijn spieren en gewrichten te verzachten want beweging is juist heel goed. Zelfs bij Mensendieck zijn ze heel enthousiast en zien vooruitgang in mijn bewegingen.

Gezellig
De lessen bij I Persist zijn altijd anders en het verveelt nooit. Je krijgt contact met andere mensen wat heel gezellig is.
Ik was en ben nog steeds heel enthousiast en door mond op mond reclame probeer ik ook andere mensen te motiveren. Bijvoorbeeld als mensen een sportschool niets vinden, dan raad ik ze aan om het eens bij I Persist te proberen.
Onze coach Ingeborg geeft je altijd een glimlach en laat iedereen in zijn of haar waarde. Dat vind ik heel fijn. Ik kan mijzelf gewoon zijn! Ik hoop dan ook nog lang te kunnen blijven sporten bij I Persist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *