Anna 67 Jaar afvallen zonder sporten – Voedingscoach aan huis

Anna – Mijn leeftijd is 67 jaar, ik ben moeder, oma en woon in de omgeving van Winschoten. Omdat ik nogal veel achter mijn pc zit en op Facebook zie ik wel eens wat langs komen!

Afvallen zonder sporten
Dus ook een keer een stukje van Samen Fitter , he“ dacht ik dat is misschien iets voor mij! Ik ging me daar wat meer in verdiepen en keek op de site Samen Fitter. Daar zag ik heel veel mogelijkheden om af te vallen, ook zonder  sporten want dat lukt me niet zo. Ik heb namelijk een zenuw beschadiging in mijn rug, dus loop wat moeilijk en heb kanker gehad met chemo en bestralingen daardoor moest ik 10 jaar hormoon tabletten nemen. Door al dat gedoe ben ik aardig aangekomen.

Deze zomer 2018 was ik het zat de knop moest om!
Ik kreeg bericht van Samen Fitter Ingeborg Kiewiet en heb toen een afspraak gemaakt in juli
Ingeborg kwam bij me langs  super leuk gesprek en ze vertelde hoe het werkt. Eerst op de weegschaal 102.6  kg , veel te zwaar dacht ik hoe krijg ik er wat af . Ingeborg stelde me gerust,  ik wou wel samen met de rest in huis normaal warme hap eten zei ik. Dat kan als je maar met mate eet,  ze vertelde hoe ik het eetpatroon kan aan passen en legde me alles uit over voedingsrichtlijnen.

Trots om mezelf
Het is me gelukt super ik ben trots op mezelf en blij dat ik dit heb gedaan. In september kwam Ingeborg weer langs , mijn gewicht was toen 92.4 kg. Dus – 10,2 kilo en in Oktober  weer -6 kilo intussen ben ik al 22 kilo kwijt. Zo trots om mijzelf en dat zonder sporten.

Het is niet zo moeilijk, als je maar goede voorlichting krijgt van je Voedingscoach. En honger gevoel NEE die heb ik niet ,voel me prima en kan me beter bewegen.

Kicksstart your Lifetyle
Wil je ook als mij afvallen dan raad ik je aan om je te melden bij Samen Fitter! Hierbij wens ik iedereen veel succes met lijnen !!!

Anna

Nog meer ervaringen lezen
Heb je nog vragen neem dan contact met ons op 
Meer informatie over Voedingscoach aan huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *