Samen Fitter – Sporten en afvallen in Winschoten – Oude Pekela – Hoogezand – Zuidbroek en Scheemda

Samen Fitter


Samen Fitter

Samen Fitter  = een afwisselende circuit training voor jong en oud  

Deze circuittraining heeft als doel om kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die  zich fitter willen voelen.

Parcours
Deze training bij I Persist kenmerkt zich door een parcours van cardio- en kracht oefeningen die kort na elkaar worden uitgevoerd. Veelal wordt er gebruik gemaakt van je eigen lichaam. Geen enkele les is hetzelfde waardoor het veelzijdig, uitdagend en leuk blijft.

Trainen met klachten en/of blessures
Iedereen kan op zijn eigen tempo meedoen. Alle oefeningen worden vooraf voorgedaan door de trainster. Kun je door lichamelijke beperkingen een oefening niet doen? Geen probleem dan zijn er altijd alternatieven.

Voedingsrichtlijnen voor afslanken en veranderen van jou eetgewoonten
Na de inschrijving en ondertekening van de doorlopende incasso machtiging, ontvang je een mapje met richtlijnen en uitleg over de voeding (indien je dit wilt). Hierin wordt alles uitgelegd over voeding. Het is geen dieet, maar een lifestyle. Een dieet is tijdelijk, maar een lifesyle is voor het leven.

Aanpak
De bedoeling is dat je zelf met deze richtlijnen komt tot een nieuw gezond eetpatroon die op jou wensen is afgestemd en daardoor je leven lang vol te houden en aan te passen is. Ingeborg begeleid je bij dit proces en bij onduidelijkheden kun je haar vragen stellen tijdens de weegmomenten, per mail of via Facebook.

Resultaten wegen en meten
Wegen gebeurd met een professionele weegschaal die naast gewicht o.a. ook je BMI, vocht percentage, spiermassa, visceraal vet, metabolische leeftijd etc. toont. Je progressie wordt inzichtelijk middels een persoonlijk weegrapport met grafieken en smiley’s. Naast wegen meten we ook omtrek, omdat gewicht alleen niet alles zegt.

(Online)Voedingsbegeleiding
I Persist heeft een geheime/besloten Facebook pagina. Hier kun je terecht voor (koolhydraatarme en koolhydraat beperkte) recepten en kun je vragen stellen en hulp krijgen van Ingeborg Kiewiet maar ook van andere leden met meer ervaring. Deze Facebook pagina is alleen toegankelijk voor leden, niet vindbaar voor familie en vrienden.

Locaties Samen Fitter
Winschoten
Oude Pekela
Hoogezand
Zuidbroek
Scheemda

Onze leden komen uit
Alteveer, Annen, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Bunde (D), Drieborg, Finsterwolde, Froombosch, Gasselternijveenschemond, Haren Gn, Heiligerlee, Hoogezand, Kolham, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuwe Pekela, Nieuwolda, Onstwedde, Oostwold, Oldambt, Oude Pekela, Roodeschool, Sappemeer, Scheemda, Veelerveen, Veendam, Vlagtwedde, Wedde, Westerlee, Wildervank, Winschoten en Zuidbroek.

Wanneer instromen
Je kunt ten alle tijde instromen. Check het lesrooster wanneer je waar moet zijn. Je bent op alle locaties en lessen welkom. Lukt het een keer niet met vervoer, schroom niet om via Facebook om een carpool ritje te vragen. Meestal is er wel iemand die je graag meeneemt. Zo steunen en helpen we elkaar.

Wil je uitsluitend fitter worden en hoef je niet af te vallen
Geen probleem voedingsbegeleiding is optioneel en geen verplichting, je kunt ook gewoon meedoen zonder je met de voeding bezig te houden.

Leden kiezen voor Samen Fitter vanwege
√ De goede sfeer
√ Saamhorigheid
√ Op je eigen tempo mee doen
√ Jezelf mogen zijn
√ Verenigingsgevoel
√ Er word rekening met je gehouden
√ Kinderen mogen mee en blijven de verantwoordelijkheid van hun ouder. Of ze doen actief mee met de les of zitten gezellig langs de kant. Ben je dus een jonge moeder of vader en je hebt geen oppas is dit dus geen probleem.

#HappySmileCoach Ingeborg Kiewiet.  #DenkenInMogelijkheden

*GRATIS proefles.

Hieronder kun je de recensies lezen van bestaande leden en hun ervaring met I Persist en Samen Fitter (voorheen KEI training en Samen Afvallen genoemd).

Ziekte of blessures

Samen Fitter is ook geschikt voor mensen met
√ Diabetes
√ COPD
√ Hart- en vaatziekten
√ Fibromyalgie
√ Darm- en maag problematiek
√ Tijdens borstvoeding
√ Artrose
√ Overgangsproblemen
√ PMS
√ PCOS
√ Hoofdpijn en/of migraine
√ Pijnlijke knieën

Kun je iets niet of heb je ergens moeite mee dan kun je een alternatieve oefening krijgen. Je bepaald zelf je grenzen, niemand kijkt je erop aan als iets niet lukt.

47 Comments

 1. Jan

  Hallo allemaal!

  Ik ben Jan en ben 34 jaar en ik sport vanaf de zomer 2018 bij Ingeborg.

  Tot mijn 22e was voetbal mijn lust en mijn leven en dat deed ik bijna 7 dagen in de week op een behoorlijk hoog niveau. Maar helaas door blessures en slijtage moest ik dit met groot verdriet vroegtijdig beeindigen.

  Helaas vlogen toen de kilo’s erbij (+35).
  4 jaar terug toch maar weer begonnen met afvallen en dat ging heel goed in korte periode was ik 30 kilo kwijt en dat was een heerlijk gevoel. Maar al snel ging het weer mis….

  En dat gevoel was niet zo fijn.
  Op een dag was ik het zo zat en ben toen gaan ‘doelen stellen’ en dat was de Run van Winschoten binnen een half jaar heb ik mij helemaal in het zweet gewerkt om mijn doel te halen..en uiteindelijk heb ik de Run uitgelopen met zoveel plezier! Dat gevoel is niet te beschrijven.

  Maar uiteindelijk ging het weer helemaal mis. Heel wat sportscholen geprobeerd maar voelde mij nergens thuis…. het was zover dat ik bijna niet meer kon lopen als ik ‘ s morgens uit bed kwam en dat was de druppel. En vanaf dat moment ging letterlijk de knop bij mij om.

  En toen kwam ineens sporten bij Ingeborg om de hoek kijken, en dat was mijn puzzelstukje die ik zocht! Elke training is een nieuwe belevenis met veel uitdagingen en alle mensen die aanwezig zijn hebben eigenlijk hetzelfde doel….afvallen en lekker fit worden.

  Niemand voelt zich hier meer of minder en dat geeft mij een heerlijk gevoel.

  Ook de positiviteit die Ingeborg uitstraalt geeft ons ook de energie om door te gaan. Met vragen kan ik altijd bij Ingeborg terecht.
  Onzeker zijn als je iets wil vragen heb ik niet meer….

  Ik kan alleen maar positief zijn. En hoop nog jaren te kunnen sporten bij Ingeborg en uiteindelijk mijn overgewicht kwijt te zijn.

  Ik zou zeggen kom gerust een keertje langs of doe gezellig mee…en ik weet bijna zeker dat je niet meer weg wilt.

 2. greta

  Ik zal me even voorstellen.

  Ik ben greta en ben 36 jaar oud. ik kamp al heel me leven met overgewicht, en heb vanaf me 18 jaar fibromyalgie!
  In totaal sport ik nu 3 jaar bij Ingeborg! en we gaan er met plezier heen, het is altijd gezellig, en een goede sfeer met elkaar. iedereen is gelijk jong oud klein of groot. iedereen wordt gelijk goed opgenomen in de groep.
  Je kunt lekker je zelf zijn. en dat vind ik erg belangrijk tijdens het sporten dat je, je thuis voelt in een groep!
  de lessen zijn heel afwisselend en dat is juist zo fijn om bij Ingeborg te sporten. je doet aan krachttraining en je werkt aan je conditie.
  In die 3 jaar dat ik hier sport is er nog geen 1 les het zelfde geweest het is dus altijd weer een verassing wat we gaan doen. En als je iets niet kunt om wat voor reden dan ook is er altijd een alternatief.

  Ik sport hier omdat ik graag kilo,s kwijt wil en me fitter en gezonder wil voelen, en omdat ik fibromyalgie heb.
  je krijgt begeleiding in voeding. en deze methode is voor iedereen te doen en gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven. en je hele gezin kan gewoon mee eten. en dat is gewoon fijn.
  en wat ook erg belangrijk is je kunt alles gewoon kopen in de supermarkten. gewoon bij de lidl aldi.

  veel bij doktoren geweest om me voeding aan te passen voor me fibromyalgie. niks hielp. maar de methode die ik nu doe via samen fitter dus op de goede manier eten en sporten heb ik stukken minder last van me fibromyalgie en was altijd moe, maar nu bijna nooit meer vol energie.
  En als het je allemaal even tegen zit dan is het erg fijn om in groepsverband te sporten want we helpen elkaar allemaal!
  en onze sportieve en altijd positieve Ingeborg staat altijd voor je klaar om je te helpen! je kunt met al je vragen bij haar terecht. en ze heeft altijd weer een oplossing om weer positief door te gaan.
  zoals ze altijd zegt overal is een oplossing voor, en dat klopt die heeft ze ook altijd.

  ik voel me fitter en veel meer energie en gebruik bijna geen medicatie meer voor me pijn.
  Dus ik zou zeggen trek je stoute schoenen aan en kom het gewoon een keer proberen.!!
  En weet zeker dat je gelijk op je gemak zou voelen en je gelijk graag bij onze groep aan wil sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *