Samen Fitter – Sporten en afvallen in Winschoten – Oude Pekela – Hoogezand – Zuidbroek en Scheemda

Samen Fitter


Samen Fitter

Samen Fitter  = een afwisselende circuit training voor jong en oud  

Deze circuittraining heeft als doel om kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die  zich fitter willen voelen.

Parcours
Deze training bij I Persist kenmerkt zich door een parcours van cardio- en kracht oefeningen die kort na elkaar worden uitgevoerd. Veelal wordt er gebruik gemaakt van je eigen lichaam. Geen enkele les is hetzelfde waardoor het veelzijdig, uitdagend en leuk blijft.

Trainen met klachten en/of blessures
Iedereen kan op zijn eigen tempo meedoen. Alle oefeningen worden vooraf voorgedaan door de trainster. Kun je door lichamelijke beperkingen een oefening niet doen? Geen probleem dan zijn er altijd alternatieven.

Voedingsrichtlijnen voor afslanken en veranderen van jou eetgewoonten
Na de inschrijving en ondertekening van de doorlopende incasso machtiging, ontvang je een mapje met richtlijnen en uitleg over de voeding (indien je dit wilt). Hierin wordt alles uitgelegd over voeding. Het is geen dieet, maar een lifestyle. Een dieet is tijdelijk, maar een lifesyle is voor het leven.

Aanpak
De bedoeling is dat je zelf met deze richtlijnen komt tot een nieuw gezond eetpatroon die op jou wensen is afgestemd en daardoor je leven lang vol te houden en aan te passen is. Ingeborg begeleid je bij dit proces en bij onduidelijkheden kun je haar vragen stellen tijdens de weegmomenten, per mail of via Facebook.

Resultaten wegen en meten
Wegen gebeurd met een professionele weegschaal die naast gewicht o.a. ook je BMI, vocht percentage, spiermassa, visceraal vet, metabolische leeftijd etc. toont. Je progressie wordt inzichtelijk middels een persoonlijk weegrapport met grafieken en smiley’s. Naast wegen meten we ook omtrek, omdat gewicht alleen niet alles zegt.

(Online)Voedingsbegeleiding
I Persist heeft een geheime/besloten Facebook pagina. Hier kun je terecht voor (koolhydraatarme en koolhydraat beperkte) recepten en kun je vragen stellen en hulp krijgen van Ingeborg Kiewiet maar ook van andere leden met meer ervaring. Deze Facebook pagina is alleen toegankelijk voor leden, niet vindbaar voor familie en vrienden.

Locaties Samen Fitter
Winschoten
Oude Pekela
Hoogezand
Zuidbroek
Scheemda

Onze leden komen uit
Alteveer, Annen, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Bunde (D), Drieborg, Finsterwolde, Froombosch, Gasselternijveenschemond, Haren Gn, Heiligerlee, Hoogezand, Kolham, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuwe Pekela, Nieuwolda, Onstwedde, Oostwold, Oldambt, Oude Pekela, Roodeschool, Sappemeer, Scheemda, Veelerveen, Veendam, Vlagtwedde, Wedde, Westerlee, Wildervank, Winschoten en Zuidbroek.

Wanneer instromen
Je kunt ten alle tijde instromen. Check het lesrooster wanneer je waar moet zijn. Je bent op alle locaties en lessen welkom. Lukt het een keer niet met vervoer, schroom niet om via Facebook om een carpool ritje te vragen. Meestal is er wel iemand die je graag meeneemt. Zo steunen en helpen we elkaar.

Wil je uitsluitend fitter worden en hoef je niet af te vallen
Geen probleem voedingsbegeleiding is optioneel en geen verplichting, je kunt ook gewoon meedoen zonder je met de voeding bezig te houden.

Leden kiezen voor Samen Fitter vanwege
√ De goede sfeer
√ Saamhorigheid
√ Op je eigen tempo mee doen
√ Jezelf mogen zijn
√ Verenigingsgevoel
√ Er word rekening met je gehouden
√ Kinderen mogen mee en blijven de verantwoordelijkheid van hun ouder. Of ze doen actief mee met de les of zitten gezellig langs de kant. Ben je dus een jonge moeder of vader en je hebt geen oppas is dit dus geen probleem.

#HappySmileCoach Ingeborg Kiewiet.  #DenkenInMogelijkheden

*GRATIS proefles.

Hieronder kun je de recensies lezen van bestaande leden en hun ervaring met I Persist en Samen Fitter (voorheen KEI training en Samen Afvallen genoemd).

Ziekte of blessures

Samen Fitter is ook geschikt voor mensen met
√ Diabetes
√ COPD
√ Hart- en vaatziekten
√ Fibromyalgie
√ Darm- en maag problematiek
√ Tijdens borstvoeding
√ Artrose
√ Overgangsproblemen
√ PMS
√ PCOS
√ Hoofdpijn en/of migraine
√ Pijnlijke knieën

Kun je iets niet of heb je ergens moeite mee dan kun je een alternatieve oefening krijgen. Je bepaald zelf je grenzen, niemand kijkt je erop aan als iets niet lukt.

47 Comments

 1. Janna Hasperhoven

  Heerlijk sporten zonder je “bekeken ” te voelen! Gezellig, saamhorigheid, voor jong en oud , iedereen is vrolijk en lacht met elkaar. En een “altijd happy” juf/coach die je vriendelijk begeleid en altijd een oplossing heeft voor als je een oefening niet kunt doen om wat voor reden dan ook. Ingeborg brengt plezier in sporten!

 2. Alida

  Na mijn hernia moest ik echt weer beginnen met bewegen! Een vriendin van me sportte al bij Ingeborg en vroeg me mee. Gezellig, en natuurlijk goed voor de ‘Core’, want die was echt zo instabiel als wat.
  Wat me direct aansprak was de unieke ‘ingeborg’-combi van zacht zijn op de relatie (altijd even aandacht voor je of een motivering) en hard op de inhoud (doorpakken met oefeningen, afwisseling, je bent altijd flink aan de bak tijdens de sporturen).
  Wat ik ook super vind is de schappelijke prijs, zodat ECHT iedereen mee kan doen.
  Het afvalprogramma heeft me daarbovenop nog eens heel veel meer opgeleverd! Plezier in koken, nieuwe smaken, zonder echte moeite afvallen en altijd iemand die je steunt als je het wel even moeilijk hebt. Ik heb zelfs nieuwe facebookvrienden erbij… !
  Heel fijn dat Samen Fitter bestaat! Ik raad het iedereen aan die niet wil lopen hengsten op apparaten in de sportschool, maar serieus en samen met anderen aan de gezondheid wil werken.

 3. Annaida Everts

  Het fijne van samen fitter is voor mij dat ik met fybromyalgie toch kan sporten en als iets niet gaat zijn er andere aangepaste oefeningen.Maar bovenal heb ik veel plezier en schaam me niet omdat ik niet altijd met alles goed mee kan doen.Iedereen accepteert je zoals je bent en wat je kunt of juist niet.Saamhoorigheid.

 4. Monique Postema

  Mijn buurvrouw komt bij me langs, ga je ook mee naar gymnastiek. Ik moest al lachen ach wat, ik heb de lenigheid van ebbenhout en een radslag gaat echt nooit van mijn leven er van komen. :-).
  Ga nu maar mee het is echt leuk en jij vindt dat ook leuk.
  Nou ja een keer mee doen kan geen kwaad, ook ik weet wel dat bewegen echt goed voor je lijf is.
  Ik ben gegaan en ik ben om, wat leuk ongedwongen en toch heel actief bezig zijn.
  Er is tijd voor een grapje en een grol, vrolijke mensen om me heen waar bij ik me op mijn gemak voel, echt leuk!!
  Sta je nog op een het punt van wel niet, kom gewoon langs en geniet van de ongedwongen sfeer en het actieve bezig zijn.

 5. Mariska

  Waar zal ik beginnen?
  Nog nooit zoveel gelachen tijdens het sporten! En toch ook serieus bezig zijn.
  Ik sport om fitter te zijn en te voelen. En dan bedoel ik geestelijk en lichamelijk. Het was nogal een zoektocht om iets te vinden waar ik terug blijf komen…en dat is bij samen fitter!
  Ik mis het als ik niet ben geweest… en dat is lang geleden dat ik dat had. Geen drempel om te komen en ieder kan op zijn eigen niveau sporten zonder dat je het gevoel hebt dat je bekeken wordt.
  Sporten met allemaal lieve, vrolijke mensen! Ieder met een eigen verhaal en reden. En zoveel mensen leren kennen. Ik sport nooit alleen en toch ook wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *